Pensiunea Katharina****Bran,cazare Bran,pensiuni Bran Moeciu
ID Link 100
Titlu Pensiunea Katharina****Bran,cazare Bran,pensiuni Bran Moeciu
Url http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro
Descriere Pensiunea Katharina**** Bran, situata in zona de munte Bran Moeciu. Va invitam sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi si Castelul Bran, in camere mari cu un spatiu generos. Situata in mijlocul naturii, PENSIUNEA KATHARINA BRAN este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.
Cazare cu pensiune completa in zona Bran Moeciu.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com,
Categorie Turism > Hoteluri
Turism > Restaurante
Turism > Rezervari
Data Oct 22, 2008
Persoana de contact Pensiunea Katharina
Email trimite email Pensiunea Katharina
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 5.00 (din 5)
Numarul de voturi: 6 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Hoteluri
1. Saftica — Hotel & resort
  Saftica Hotel & resort va ofera posibilitatea de a va odihni si de a va relaxa la cele mai avantajoase preturi. Camerele de cazare sunt inconjurate de foarte mult spatiu verde. In zilele calde de vara, seara va puteti relaxa la piscina, o piscina moderna cu un sistem de tratare al apei foarte performant, de ultima generatie.
Categorie:   Turism > Hoteluri


2. Descopera Romania
  Discover-Romania.COM.RO isi propune promovarea unitatilor de cazare si a zonelor turistice de pe teritoriul Romaniei. Acesta este portalul care va ofera posibilitatea de a afla oferte de cazare dintre cele mai variate pe intreg teritoriul Romaniei.
Categorie:   Turism > Hoteluri


3. Garsoniere Regim Hotelier, Garsoniere Bucuresti, Cazare Garsoniere Regim Hotelier
  Firma noastra ofera o alternativa convenabila cazarii la hotel, oferindu-va apartamente de in regim hotelier. Oferim cazare in zone centrale ale Bucurestiului in apartamente complet mobilate si utilate.
Categorie:   Turism > Hoteluri


4. Cazare Moinesti
  Cazare Moinesti la pensiunea Mario Moinesti, pensiune turistica si restaurant. Restaurantul Mario are o capacitate de 115 locuri pe care le putem suplimenta pâna la 400 in cazul organizarii de evenimente - nunti, botezuri, aniversari.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Regional
Turism > Restaurante


5. Hotel Marmatia
  Hotelul Marmatia este un brand pentru orasul Sighetu Marmatiei, fiind cel mai nou hotel de lux destinat pentru turismul de agrement sau business din Tara
Maramuresului.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS