Miere de albina - Un aliment valoros!
ID Link 1235
Titlu Miere de albina - Un aliment valoros!
Url http://www.miereanaturala.ro
Descriere Mierea de albine este considerata una dintre cele sapte minuni alte stupului, fiind o adevarata pastila de sanatate pentru organismul uman.
Categorie Sanatate, Familie > Medicina
Utile > Diverse
Data Oct 23, 2009
Persoana de contact Marian Popescu
Email trimite email Marian Popescu
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 5.00 (din 5)
Numarul de voturi: 2 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Sanatate, Familie > Medicina
1. Ciuperca Kombucha -Elixirul viu
  Unul dintre cele mai importante beneficii ale Kombuchei este detoxifierea care presupune un ficat mai sănătos și prevenția eficientă a cancerulul. Un ficat slăbit este incapabil să producă cantități suficiente de acid glucoronic, fapt ce duce la distrugerea sistemului imunitar, acest lucru fiind o invitație pentru cancer și alte boli. Astfel, Kombucha fiind foarte bogată în multe dintre enzimele și bacteriile acide pe care corpul uman le produce și le folosește pentru detoxifiere, reduce încărcătură pancreatică și ușurează povara ficatului. De asemenea, Kombucha este foarte bogată în acidul glucaric care administrat în cantități mari, s-a dovedit un ajutor important în prevenția cancerului.
Categorie:   Sanatate, Familie > Medicina


2. Celulita - Cabinet de kinetoterapie in Cluj
  Cabinet de recuperare, kinetoterapie, fizioterapie si masaj in Cluj Napoca si Turda, alcatuim tratamente anticelulitice complexe si eficiente, folosind aparatura de ultima generatie. Ne deplasam si la domiciliu.
Categorie:   Sanatate, Familie > Medicina


3. Servicii de ambulanta aeriana prin Air Ambulance
  Divizia medicala ALFA AIR SERVICES asigura servicii medicale aeriene pentru urgente si non-urgente, atit pe rute interne cat si internationale cu asigurarea personalului de zbor inalt calificat – echipaj, medici si asistenti medicali- cat si a aeronavelor dotate cu echipamente si aparatura medicala de ultima generatie care salveaza vieti.
Categorie:   Sanatate, Familie > Medicina
Sanatate, Familie
Sanatate, Familie > Policlinici, Cabinete


4. Spondilita anchilozanta
  Prezentare generala a spondilitei anchilozante. Aici gasiti informatii culese de pe mai multe site-uri pentru a ajuta la o mai buna intelegere a acestei boli.
Categorie:   Sanatate, Familie > Medicina


5. Coral Club
  Coral Club are o activitate de peste 10 ani pe piata suplimentelor alimentare, perioada in care a promovat constant modul de viata sanatos. Gama variata de produse naturiste Coral Club: suplimente alimentare BIO, produse cosmetice fabricate in Japonia, Canada sau SUA si nu numai Activin, ColoVada, DigestAble, Cascara Sagrada la pret depozit la comenzi peste 200Ron.
Categorie:   Sanatate, Familie > Medicina
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS