Scotch personalizat - productie benzi adezive personalizate
ID Link 1240
Titlu Scotch personalizat - productie benzi adezive personalizate
Url http://www.scotchpersonalizat.ro
Descriere Productie benzi adezive personalizate, scotch personalizat. Cele mai bune preturi din Romania. Machetarea gratuita.
Categorie Mass-Media > Publicitate
Mass-Media > Edituri
Data Oct 25, 2009
Persoana de contact Getica Felix
Email trimite email Getica Felix
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Mass-Media > Publicitate
1. ePrinturi - tipar digital, printuri profesionale - pentru ca si noi tinem la imaginea ta!
  ePrinturi - Printuri, tipar digital profesional la cele mai mici preturi de pe piata! Pentru ca si noi tinem la imaginea ta!
Categorie:   Mass-Media > Publicitate


2. Produse promotionale
  Site de prezentare produse promotionale personalizate din diverse categorii: accesorii birou, instrumente de scris, accesorii personale, electronice, umbrele, produse textile etc.
Chilli Ideas direct-importator si distribuitor de produse promotionale din Europa si Asia.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate


3. Perfect Card - carduri de fidelizare, carduri din plastic
  Producem: carduri de fidelizare, carduri cadou, carduri de membru, tricarduri, carduri de acces ( cu RFID sau banda magnetica ), legitimatii, precum si alte tipuri de carduri din PVC, PETG, hartie sau carton. Pe langa obiectul principal, dezvoltarea programelor de fidelizare a clientilor bazate pe carduri din pvc ( carduri de fidelizare, carduri de membru, carduri cadou ), ne-am propus sa venim in intampinarea dvs. cu produse si servicii care sa sustina o comunicare eficienta directionata atat catre angajatii dumneavoastra, cat si catre clientii externi. Va punem asadar la dispozitie game diversificate de: accesorii pentru legitimatii, ecusoane, cititoare de benzi magnetice si coduri de bare, magneti personalizati ( print digital sau offset ), carti de vizita din carton sau plastic ( carti de vizita din pvc ), precum si diverse tiparituri pe hartie, carton ( flyere, foi si plicuri personalizate, mape, cataloage etc. ) si textile.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Afaceri, Economie > Companii


4. Anunturi gratuite - Imobiliare, Auto, Locuri de munca, Telefoane, Imbracaminte, Cazare, Electronice,
  Intermediez.ro - Site dedicat anunturilor de mica publicitate - Anunturi din toate domeniile de activitate - Cauta sau Adauga anunturi gratuite.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate


5. GRAPHOTEK EXPRES
  Tipografia GRAPHOTEK furnizeaza servicii de comunicare, creatie si tipar. Oferim servicii profesionale de ambalare si etichetare, printuri promotionale, editare si tipar carte, tipizate personalizate, rechizite si papetarie.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Divertisment > Personale
Utile > Diverse
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS