usi de interior
ID Link 12609
Titlu usi de interior
Url http://www.konectinternational.ro
Descriere Pentru a deservi cat mai bine clientii nostri am infiintat mici ateliere unde producem: saltele, mobila, usi de interior, usi metalice, produse din marmura. Konect International este importator de blocuri de marmura naturala, ce poate fi prelucrata in functie de cerintele clientului.
Categorie Comert, Servicii > Utile
Data Nov 18, 2012
Persoana de contact George Mateescu
Email trimite email George Mateescu
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Comert, Servicii > Utile
1. Vanzare si service echipamente de birou
  Birotech este liderul pe piata prahoveana in vanzarea si service-ul de echipamente de birou.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


2. Paza Focsani UMO Serv
  UMO Serv este o companie specializată care oferă servicii de pază umană şi securitate electronică, cu personal calificat şi bine instruit, pentru rezolvarea problemelor de siguranţă īn condiţii deosebite de profesionalism, fiind fondată īn 1993 la Focşani.

Īn prezent compania īşi desfăşoară serviciile de securitate atāt īn judeţul Vrancea, cāt şi īn Bucureşti şi alte zone din ţară, pentru că se implică cu atenţie īn fiecare activitate şi angajamentul pentru fiecare obiectiv o situează la nivelul serviciilor de cea mai bună calitate.

Gama serviciilor cuprinde: pază umană pentru obiective, bunuri sau valori şi asigurarea ordinii, achiziţionarea şi instalarea sistemelor de securitate (antiefracţie, antiincendiu, supraveghere video, control acces, automatizări), monitorizare şi intervenţie rapidă īnarmată, transportul valorilor, cursuri de atestare profesională, gardă de corp şi monitorizare prin GPS.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


3. Detectivi Particulari Timisoara
  Firma Discreet Detective Agency S.R.L. presteaza cu profesionalism activitati specifice de detectivistica si investigatii private, in baza LICENTEI DE FUNCTIONARE eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane.

Agentia noastra este concentrata pe cunoasterea nevoilor, dorintelor si asteptarilor potentialilor clienti, pentru atingerea satisfactiei Clientului si formarea loialitatii acestuia.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Comert, Servicii > Servicii publice
Utile > Diverse


4. Inchirieri Container . Ro (S.C. VD&G Polaris S.R.L.)
  Inchiriere container 7 si 8 mc pentru transport deseuri din constructi precum: pamant, nisip, pietris, argila, roci, pavaj, bitum, pamant, tigle, caramizi, beton, ipsos
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Utile > Diverse


5. fotograf nunta
  Cristi Stefanescu este un fotograf profesionist care se ocupa de fotografii de nunta si botez. Pe site-ul acestuia puteti gasi un portofoliu de poze, dar si o oferta.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS