Hotel Fortuna
ID Link 12944
Titlu Hotel Fortuna
Url http://www.hotel-fortuna.ro
Descriere Amplasat intr-un cadru natural de exceptie, in centrul statiunii Eforie Nord, Hotel Fortuna ofera turistilor ofera cazare oaspetilor sai in 149 camere si 8 apartamente. Serviciile de calitate, experienta indelungata si atentia personalului va vor reda atmosfera caminului dumneavoastra. Complet renovat in anul 2011, Hotelul Fortuna dispune de loc de joaca exterior pentru copii, gradinita celor mici, program de animatie, mini centru SPA, lobby-bar, sala de fitness, Club playstation, Club Biliard, business corner, internet wireless in tot hotelul.
Categorie Turism > Hoteluri
Societate, Cultura > Literatura
Afaceri, Economie > Finante
Data Jan 21, 2013
Persoana de contact Hotel Fortuna
Email trimite email Hotel Fortuna
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Hoteluri
1. Cazare in Saturn
  Hotelul Adria are un amplasament turistic dosebit, in centrul statiunii Saturn, in imediata apropiere a Marii Negre si a multor centre de distractie si de relaxare. Va intampinam cu o atmosfera calda si primitoare si va asiguram de o calitate ireprosabila a serviciilor si un confort ce va va rasfata inca din prima zi.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Calatorii
Turism > Rezervari


2. 2rism
  2rism.ro Site cu toate ofertele de cazare din Romania la vile, pensiuni, unitati turistice si hoteluri.Mersul trenurilor, starea vremii, starea partiilor, distante intre localitati, harti.
Categorie:   Turism > Hoteluri


3. Cazare Baile Felix pensiuni - Pensiunea Raluca
  Cazare,pensiuni,Baile Felix,Pensiunea Raluca aproape de piscinele Apollo si Felix, cu apa termala din statiunea Baile Felix. Cazare Baile Felix,pensiuni, aproape de Oradea!
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Rezervari
Turism > Calatorii


4. Oferte de Cazare
  Oferte de Cazare si rezervari online cu disponibil si confirmare pe loc pentru Viena, Londra, Praga, Roma, Barcelona, Paris, Madrid, Amsterdam, Munchen si zeci de alte orase, dar si in pensiuni si hoteluri din Romania.
Categorie:   Turism > Hoteluri


5. Cazare Herculane Hotel Diana Baile Herculane
  Hotel Diana *** este situat la 250 m de centrul statiunii Baile Herculane. Hotelul va asteapta cu o gama variata de servicii de cazare si wellness.
Va ofera o destindere placuta, tratamente Spa, camere si apartamente mobilate ingenios, Óntr-un mediu pitoresc, un loc deosebit de cazare in Herculane.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Restaurante
Turism > Rezervari
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS