Cultura organizationala
ID Link 135
Titlu Cultura organizationala
Url http://www.training-consultanta.ro/
Descriere Consultanta ofera ocazia de a va proiecta afacerea in legatura directa cu actualitatea economica si competitionala.
Categorie Afaceri, Economie
Comert, Servicii > Consultanta
Data Nov 6, 2008
Persoana de contact Alexandra
Email trimite email Alexandra
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie
1. Blogul EXPOMARKETING
  Blogul oficial al EXPOMARKETING - Conferinta Profesionistilor in Targuri si Expozitii prezinta articole din domeniul organizarii de targuri si expozitii, precum si informatii legate de acest eveniment. Organizatorul evenimentului este ABplus Events.
Categorie:   Afaceri, Economie


2. Constructii civile, industriale si inchirieri utilaje
  Firma Imobil Dan realizeaza constructii civile si industriale dar si amenajari interioare de toate tipurile, mizand foarte mult pe calitate si eficienta.
Cu o experienta vasta in domeniu realizeaza totodata constructii de drumuri si poduri, infrastructura rutiera, terasamente si ziduri de sprijin la cele mai inalte standarde de calitate.
Pentru o executie cat mai de calitate a lucrarilor compania are in dotare utilaje de ultima generatie si personal specializat.
Categorie:   Afaceri, Economie


3. Debitare cu jet de apa - Taiere cu jet de apa
  Taiere cu jet de apa Debitare cu jet de apa , debitare aluminiu, debitare cupru, debitare alama - Debitari cu jet de apa pentru ornamente din piatra naturala si compozit, faianta, gresie, plastic, cauciuc, sticla cat si metale feroase si neferoase
Categorie:   Afaceri, Economie


4. Geoserving - Echipamente Topografice - Servicii Topografie
  Geoserving - Vanzari Echipamente Topografice Leica, Accesorii Topografice, Servicii de Topografie, Asistenta Topografica de Santier, Lucrari de Cadastru, Inchirieri Echipamente Topografice, Echipamente Topografice Second Hand
Categorie:   Afaceri, Economie


5. Contabilitate pentru afacerea ta!
  Contabilitate pentru afacerea ta. Expertii nostrii iti ofera servicii contabile de calitate la un pret avantajos. Lasa problemele contabile la noi si ocupa-te de conducerea afacerii. Cere o oferta de pret ACUM !
Categorie:   Afaceri, Economie
Afaceri, Economie > Finante
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS