OFERTE REVELION ANTALYA KUSADASI -REVELION Turcia,REVELION Bulgaria, cazare hoteluri litoral vile pe
ID Link 136
Titlu OFERTE REVELION ANTALYA KUSADASI -REVELION Turcia,REVELION Bulgaria, cazare hoteluri litoral vile pe
Url http://www.cazarelitoral.eu
Descriere Va oferim o gama completa de sejururi pe litoralul romanesc si pe litoralul extern in Bulgaria,Turcia,Egipt si nu numai.
Categorie Turism > Agentii de turism
Data Nov 6, 2008
Persoana de contact Mihai Serban
Email trimite email Mihai Serban
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Agentii de turism
1. Travel to Romania, Visit Romania tours, Bucharest airport transfers.
  Travel to Romania - Visit Romania with Albatross Travel. Book a hotel room, rent-a-car in Bucharest for Romania tours with Bucharest airport transfers.
Categorie:   Turism > Agentii de turism
Turism > Calatorii
Turism > Hoteluri


2. EuroViadukt Tour - pensiuni,oferte interne, oferte externe,oferte speciale,circuite,Tunisia,Egipt,T
  Agenţia de Turism Euro-Viadukt Tour a fost înfiinţat în primăvara anului 2006, prin fuziunea biroului de turism Euro-Tour (2001) şi a firmei Viaduct Srl. Activitatea sa îmbrăţişează întreaga gamă a turismului şi industriei turistice. Obiectivul nostru este valorificarea de nivel european a potenţialului natural şi cultural al Ţinutului Secuiesc în vederea dezvoltării turismului din regiune.
Euro-Viadukt Tour este o agenţie turistică tour-operatoare care funcţionează pe baza autorizaţiilor emise de instituţiile de specialitate competente. Calitatea serviciilor oferite este garantatată de personalul cu înaltă calificare, având o experienţă de mai multe decenii în domeniu, de infrastructura modernă şi şi cultura instituţională fără reproş.
Categorie:   Turism > Agentii de turism
Turism > Hoteluri
Turism > Calatorii


3. Vile de lux in Franta
  Situat intre Nisa si Monaco, la Villefranche-sur-Mer, in inima triunghiului de aur si oferind panorama unica a intregii Coaste de Azur, acest minunat domeniu privat de 13 hectare si cu 23 de vile, “semanat” cu opere de arta, va asteapta sa petreceti momente unice de odihna.
Precum starurile, veniti sa va petreceti vacantele sau doar un sfarsit de saptamana in aceasta zona a Coastei de Azur.
Categorie:   Turism > Agentii de turism


4. Princess Cruises
  Club Croaziere va invita la bordul navelor Princess Cruises sa descoperiti fascinanta Alaska, teritoriul Ghetarilor si al celor mai spumoase povesti despre "Marea Goana dupa Aur". Princess Cruises, este linia numarul 1 de croaziere in Alaska, iar programele sale de excursii sau tururi la sol sunt excelente. Alegeti o croaziera prin Inima Ghetarilor din Alaska, pe parcursul careia veti puteti admira balenele, pluti prin Fiordurile inghetate, merge la pescuit de somon si pe care o puteti combina cu un tur la sol Princess, in care veti avea ocazia de a face o calatorie cu faimosul Tren Princess si de a va caza la una dintre minunatele Cabane Princess din Parcul National Denali sau de la poalele Muntelui McKinley.
Categorie:   Turism > Agentii de turism
Turism > Calatorii
Turism > Ghiduri


5. Cazare in pensiuni de calitate pentru vacante in natura
  Portalul specializat in pensiuni si structuri agroturistice cel mai vizitat din Romania: numai cele mai bune pensiuni si structuri agroturistice alese si verificate de noi, cu comentariile vizitatorilor.
Categorie:   Turism > Agentii de turism
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS