Automatizari, automatizari industriale, echipamente de automatizare
ID Link 13636
Titlu Automatizari, automatizari industriale, echipamente de automatizare
Url http://www.tph.ro
Descriere Automatizari, automatizari industriale, echipamente de automatizare , Tph Comercializeaza: senzori, encodere, debitmetre, instrumente de proces, tehnologii de incalzire electrica, componente electrice, sisteme de legare si fixare cabluri, temperatura, pneumatica, gaurire si aschiere, mase plastice, etansari, elemente de transmisie, rulmenti si accesorii.
Categorie Afaceri, Economie
Data Jan 31, 2013
Persoana de contact automatizari industriale
Email trimite email automatizari industriale
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie
1. Comuna Samsud/Szilagysamson
  Pagina oficiala a comunei Samsud, din judetul Salaj. Comuna este situata la limita nordica a judetului Salaj, la o distanta de 28 km de municipiul Zalau (resedinta de judet), la 28 km distana de simleu Silvaniei si la 79 km distanta de Carei
Categorie:   Afaceri, Economie
Calculatoare, Internet


2. Piese logan
  Piese Logan de la importator de piese auto Dacia CarFrance din bucuresti. La noi veti gasi mereu cel mai bun raport calitate pret pentru piese Logan de origine.
Categorie:   Afaceri, Economie


3. Anunturi-Pe.Net - Anunturi online gratuite - Auto, Moto, Imobiliare, Locuri de munca
  Anunturi online gratuite din diverse domenii grupate pe categorii si judete. Anunturi imobiliare, auto, moto, locuri de munca, computere si software, telefoane mobile, electronice, afaceri, educatie si invatamant, animale, diverse.
Categorie:   Afaceri, Economie
Comert, Servicii


4. Montaj rigips carton
  Firma specializata in montaj gips carton - amenajari interioare rigips, modele scafe rigips, placari rigips Bucuresti. Societatea noastra Work Test este specializata in placari rigips, amenajari interioare cu rigips si montaj gips carton.
Categorie:   Afaceri, Economie
Afaceri, Economie > Economie
Utile > Diverse


5. Instalarea fibra optica
  Cebrex Trade SRL este o companie de constructii in telecomunicatii, in plina dezvoltare si cu experienta in domeniul Telecom, oferind solutii complete pentru retele de telecomunicatii cu fibra optica si cablari structurate.
Categorie:   Afaceri, Economie
Calculatoare, Internet
Comert, Servicii
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS