Cazare pensiuni bran,Cazare Moeciu Pensiunea Katharina****Bran
ID Link 139
Titlu Cazare pensiuni bran,Cazare Moeciu Pensiunea Katharina****Bran
Url http://katharina.cabanova.ro
Descriere Cazare la Bran cu pensiune completa la Pensiunea Katharina**** Bran, situata in zona de munte Bran Moeciu. Va invitam sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi si Castelul Bran, in camere mari cu un spatiu generos. Situata in mijlocul naturii, PENSIUNEA KATHARINA BRAN este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.
Cazare cu pensiune completa in zona Bran Moeciu.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com,
Categorie Turism > Hoteluri
Turism > Restaurante
Turism > Calatorii
Data Nov 9, 2008
Persoana de contact Pensiunea Katharina
Email trimite email Pensiunea Katharina
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 5.00 (din 5)
Numarul de voturi: 2 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Hoteluri
1. Cazare la Costinesti
  CazareCostinesti.com este un portal care ofera unitati de cazare la hotel, pensiuni, motel etc. din Costinesti cu rezervare online optionala.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Rezervari
Turism > Regional


2. Apartamente Adler
  Apartamente Adler familiala in centrul Budapestei. Facilitati de joaca pentru copii, amenajat in curte. Dormitor cu posibilitatea de cu pat supliment pentru copii. Preturile sunt afisate pe pagina de internet. Apartamente Adler in centrul orasului Budapesta. Pat special, suplimentar pentru copii. Spatii de joaca pentru copii. Toate la un pret atractiv si accessibil pentru toti.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Rezervari


3. Hotel Praid **+ Restaurant - Cazare Praid, Tratament īn Salina Praid
  Hotelul oferă condiţii optime pentru cazare in Praid, tinānd cont de distanţa mică faţă de Salina Praid (250 m), faţă de ştrandul sărat Praid (400 m) şi de poziţionarea acestuia faţă de centrul comercial al localităţii.
Categorie:   Turism > Hoteluri


4. Cazare Romania
  Ofertele de cazare pe care vi le punem la dispozitie sunt la preturile cele mai bune, iar serviciile oferite va garanteaza confortul de care aveti nevoie pentru a petrece concediul sau vacanta bine meritata.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Rezervari


5. Cazare Baile Felix
  Baile Felix, una dintre cele mai atractive statiuni din Romania, va pune la dispozitie un numar de spatii de cazare atat in regim hotelier cat si in regim de pensiune! Afla acum care sunt cele mai bune oferte de cazare din statiunea Baile Felix.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS