Cazare pensiuni bran,Cazare Moeciu Pensiunea Katharina****Bran
ID Link 139
Titlu Cazare pensiuni bran,Cazare Moeciu Pensiunea Katharina****Bran
Url http://katharina.cabanova.ro
Descriere Cazare la Bran cu pensiune completa la Pensiunea Katharina**** Bran, situata in zona de munte Bran Moeciu. Va invitam sa petreceti vacanta, un concediu sau un weekend, intr-un cadru mai retras si pitoresc, cu privelisti incantatoare spre Muntii Piatra Craiului si Masivul Bucegi si Castelul Bran, in camere mari cu un spatiu generos. Situata in mijlocul naturii, PENSIUNEA KATHARINA BRAN este garantia unui sejur reusit, atractia principala fiind in primul rand linistea, aerul curat si specificul zonei de munte.
Cazare cu pensiune completa in zona Bran Moeciu.
http://www.cazare-pensiune-bran.ro,
http://www.cazare-pensiuni-bran-moeciu.ro,
http://www.cazarebranpensiune-katharina.com,
Categorie Turism > Hoteluri
Turism > Restaurante
Turism > Calatorii
Data Nov 9, 2008
Persoana de contact Pensiunea Katharina
Email trimite email Pensiunea Katharina
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 5.00 (din 5)
Numarul de voturi: 2 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Hoteluri
1. hoteluri Bucuresti
  Lista completa a hotelurilor din tara. Portal cu oferte de cazare la munte si la mare. Hoteluri, vile si pensiuni listate pe judete.
Categorie:   Turism > Hoteluri


2. Hoteluri in Ploiesti: Hotel Plaisir
  Hotelul Plaisir din Ploiesti, situat la 5 minute de centrul orasului, va invita sa-i fiti oaspete intruna din cele 25 de camere comfortabile si spatioase amenajate dupa standarde internationale. Acestea au in dotare baie cu dus, aer conditionat, cablu TV, telefon fix si internet wireles.

Gustaţi delicioase māncăruri tradiţionale precum şi bucătărie internaţională la restaurantul Plaisir, compus din 2 sali, una de 160 de locuri iar cealalta de 530 locuri. Puteti sa va relaxati la piscina hotelului, cea mai mare piscina acoperita din Ploiesti sau la baza sportiva!
Oaspetii pot vizita Gradina Zoologica, aflata la 2 minute de Hotel sau numerosele muzee din Ploiesti.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Sport > Fotbal
Turism > Restaurante


3. Cazare litoral romanesc
  Cazare litoral romanesc in statiunile: Cazare Mamaia, Cazare Eforie Nord, Cazare Venus, Cazare Costinesti, Cazare Costanta, Cazare 2 Mai, Cazare 23 August, Cazare Eforie Sud, Cazare Mangalia, Cazare Navodari, Cazare Saturn, Cazare Vama Veche Cazare Navodari-Tabara, Romania. Cazare la hotel, vila, pensiuni, particulari
Categorie:   Turism > Hoteluri


4. Pensiuni turistice : locuri de cazare in pensiuni, vile de top din Romania
  Pensiuni de Top : un site complet de pensiuni turistice si oferte de cazare din Romania. Va asteptam cu cele mai bune oferte de cazare in vile sau pensiuni de top din Romania si cu cele mai avantajoase abonamente de inscriere pentru pensiuni turistice.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Ghiduri
Turism > Rezervari


5. Cazare Cluj
  CazareCluj.ro este un portal cu Hoteluri din Cluj si judetul Cluj. Fiecare Hotel este prezentat separat pe pagina lui, alaturi de Pensiuni, Hoteluri, Moteluri si alte unitati de cazare din Cluj, va sunt prezentate pe acest site cu poze si descriere in romana si engleza.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS