Cursuri de inot pentru copii si adulti
ID Link 13912
Titlu Cursuri de inot pentru copii si adulti
Url http://www.inot-sport.ro
Descriere Cursuri de inot pentru copii si adulti la nivel de grupa sau cu antrenor personal in bazinele acoperite pe timp de iarna si in piscine de inot descoperite vara.
Categorie Sport > Sporturi diverse
Data Feb 11, 2013
Persoana de contact Laurentiu Stan
Email trimite email Laurentiu Stan
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Sport > Sporturi diverse
1. Catamarane demontabile
  Cea mai inedita oferta pentru barci cu vele si catamarane o gasesti pe site-ul catamarane-demontabile.ro. Daca iti doresti o barca cu vele, oferta noastra pentru catamarane demontabile produse de Grabner in Austria este cea mai buna varianta pentru distractia pe apa in concediile tale.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse
Divertisment > Hobbiuri
Comert, Servicii > E-comert


2. Club Atack Team | Cursuri de inot - Lectii de inot
  Clubul de inot Atack Team Bucuresti organizeaza cursuri de inot in bazinul facultatii de medicina. Initiere inot, performanta si agrement pentru copii si adulti.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse


3. Joc remi
  Jocul remi poate fi o modalitate placuta de a va petrece timpul liber si a va face noi prieteni, puteti juca la orice ora din zi sau din noapte, mereu veti gasi cativa prieteni dornici sa joace remi.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse


4. Cursuri de dans sportiv
  Artteam Dance va ofera cursuri de dans sportiv atat pentru adulti cat si pentru copii . Pentru perechile de viitori miri oferim cursuri de dans si coregrafiea dansului de deschidere a nuntii clasicul vals al miresei sau orice alta coregrafie pe diferite sitluri de dans alese de dvs.Stilurile de dans poti fi diverse: Dansuri latino salsa ,samba, cha cha, merengue, jive, rumba, passo doble ; Dansuri standard vals lent , vals vienez, tango, slow fox, quick step ; Antrenor : Arina Urziceanu 0727804806
Categorie:   Sport > Sporturi diverse
Directoare web romanesti
Calculatoare, Internet > Servicii


5. Descopera sportul de interior la ProfiSportShop
  Descopera placerea sporturilor de interior precum darts, biliard, snooker sau bowling alaturi de ProfiSportShop. Te asteptam in magazinul nostru on-line pentru a descoperi toate produsele pe care le oferim.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS