Pensiuni de top
ID Link 14030
Titlu Pensiuni de top
Url http://www.pensiunidetop.ro
Descriere Site-ul www.pensiunidetop.ro ofera detalii cu privire la pensiunile de top din Romania, din zone linistite si cu traditie, pentru a petrece un sejur cat mai placut, departe de poluare si zgomotele specifice oraselor. Pe acest site sunt prezente informatii despre structura, serviciile si facilitatile pensiunilor, cat si despre activitatile sportive ce pot fi desfasurate la pensiuni prezentate pe acest site.
Categorie Turism
Data Feb 23, 2013
Persoana de contact Pensiuni de top
Email trimite email Pensiuni de top
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism
1. Turism Cazare Tineret
  Youth Hostelul (hotel de tineret) este locul de cazare special creat pentru nevoile tinerilor, ieftin, confortabil si intodeauna ofera posibilitati multiple de agrement si comunicare.
Turism in reteaua de pensiuni YOUTH HOSTEL !
O noapte de cazare costa intre 8 si 12 euro!
Categorie:   Turism


2. Cazare in Maramures
  Inchiriez casa in regim hotelier (cazare) in Baia Sprie (Maramures),la 5 min de partiile de schi Suior si Mogosa, la 20 min de partiile de schi din Cavnic, 2 camere + baie,curte,TV si canal TV, incalzire cu lemne, ciuperca in curte, grill, loc de joaca pentru copii, parcare, garaj, bucatarie , foarte avantajos 100 ron/casa/zi sau 50 ron/ camera/zi. Informatii si rezervari la tel 0753083841 sau 0753083842 sau pe www.pensiuneaverde.uv.ro
Categorie:   Turism
Utile > Diverse
Afaceri, Economie > Imobiliar


3. Club Turism
  Nu stii unde sa mergi in vacanta? Club turism te ajuta - oferte turism Romania, cazare Sinaia, cazare Predeal , hoteluri, etc.
Categorie:   Turism


4. Info Turistii Cazare pensiuni, hoteluri
  Cazare pensiuni si hoteluri - Iti place sa calatoresti, sa mergi in excursii? Vrei sa-ti petreci cateva zile intr-o statiune la munte sau la mare? Info Turistii iti vine in ajutor cu cele mai bune oferte de cazare in hoteluri, pensiuni sau inchiriere apartamente in regim hotelier.
Categorie:   Turism


5. Cazare in Oradea
  Portalul nostru iti pune la dispozitie unitati de cazare in oradea. Oferte de cazare in oradea pentru pensiuni si hoteluri.
Categorie:   Turism
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS