Hidroizolatii acoperis
ID Link 14821
Titlu Hidroizolatii acoperis
Url http://bio-tech.ro
Descriere Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie Comert, Servicii > Utile
Data Mar 17, 2017
Persoana de contact 0722647232
Email trimite email 0722647232
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri ale acestui utilizator
1. Hidroizolatii acoperis
  Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


 Alte linkuri in Comert, Servicii > Utile
1. Tigari electronice
  Tigara electronica, un dispozitiv revolutionar, care mimeaza cu success tigarile obisnuite si senzatiile date de acestea, acelasi gust desi nu este o tigara. Tigara electronica este alternativa perfecta pentru fumatul classic, un mijloc mai sanatos de-a fuma, o modalitate eficienta de economisire, costurile celui care foloseste acest produs fiind cu 80% mai scazute fata de fumatorul classic.
Tigara electronica sau vaporizatorul personal, este un ansamblu electronic care foloseste energia electrica pe care o transforma in energie termica folosita la transformarea lichidului in vapori.
Astfel ca dispar, focul, monoxidul de carbon, gudronul, tutunul, mirosul neplacut si tot restul ansamblului de substante toxice rezultate din arderea tigarilor clasice.
Unul din avantajele demne de consemnat, sunt libertatea pe care o ofera acest produs revolutionar, libertatea de a folosi acest dispozitiv indiferent de circumstante, putand fi folosita peste tot nefiind daunatoare persoanelor ce se afla in imediata apropiere, astfel ca fumatul pasiv dispare cu desavarsire putandu-va bucura de libertate absoluta in acest sens.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


2. Accesorii mobila si mobilier, importator feronerie. Trady 2000
  Accesorii mobila si mobilier, manere, glisiere, balamale, sisteme de glisare, panze circular. Feronerie pentru mobila si mobilier la pret de importator.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


3. Anunturi gratuite
  Anunturi gratuite pentru toate localitatile din Romania, mica publicitate online, anunturi gratis imobiliare, anunturi auto cumparari vanzari inchirieri, anunturi de la a la z, anunturi agricole in toata tara.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


4. Tractari auto ieftine Bucuresti
  Oferim servicii de tractare auto 24h din 24h, 7 zile din 7, in Bucuresti cat si national, pentru autovehicule comerciale sau autoturisme avariate, defecte sau noi.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Afaceri, Economie > Companii
Comert, Servicii > Transport


5. Firma de curatenie din Bucuresti
  Firma de curatenie in Bucuresti ce ofera o gama variata de servicii. Facem curatenie in apartamente, case/vile, birouri, spatii comerciale si industriale, showroom-uri.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS