Hidroizolatii acoperis
ID Link 14821
Titlu Hidroizolatii acoperis
Url http://bio-tech.ro
Descriere Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie Comert, Servicii > Utile
Data Mar 17, 2017
Persoana de contact 0722647232
Email trimite email 0722647232
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri ale acestui utilizator
1. Hidroizolatii acoperis
  Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


 Alte linkuri in Comert, Servicii > Utile
1. Firma de curatenie din Bucuresti
  Firma de curatenie in Bucuresti ce ofera o gama variata de servicii. Facem curatenie in apartamente, case/vile, birouri, spatii comerciale si industriale, showroom-uri.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


2. Amenajare gradina
  Fie ca sunteti in cautare de sfaturi utile de intretinere a gradinii personale sau ca doriti proiectarea si amenajarea unui spatiu verde, Unique Landscaping exceleaza atat in materie de informatie cat si in abilitatea si rapiditatea executarii lucrarilor. Vizitati site-ul nostru pentru mai multe detalii!
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


3. Trepte metalice
  Firma DOVEXIM infiintata in 1993, are ca obiect principal de activitate realizarea de confectii metalice. Unul din produsele de baza este executia de GRATARE METALICE ZINCATE si TREPTE METALICE ZINCATE. GRATARELE METALICE ZINCATE si TREPTELE METALICE ZINCATE au o gama larga de folosinta in industrie pentru platforme, scari cat si pentru diferite rigole.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


4. Carti de poker
  Jocul de poker pare la prima vedere un joc banal de carti insa este un cel mai complex joc de carti acesta ingloband multe jocuri de poker cu reguli termeni si strategii de poker.Afla cele mai importante detalii despre jocul de poker online.Incepe prin invatarea cartilor de poker.Incearca sa devii un jucator de poker profesionist astfel evitant greseli de novice in jocul de poker.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


5. SC JULIEN STILE SRL
  Societatea Julien Stile SRL infiintata in anul 1993 si-a inceput
activitatea oferind clientilor sai diverse servicii: import / productie /
distributie/ montaj echipamente de ventilatie, sisteme si accesorii de
ventilatie
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS