Hidroizolatii acoperis
ID Link 14821
Titlu Hidroizolatii acoperis
Url http://bio-tech.ro
Descriere Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie Comert, Servicii > Utile
Data Mar 17, 2017
Persoana de contact 0722647232
Email trimite email 0722647232
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri ale acestui utilizator
1. Hidroizolatii acoperis
  Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


 Alte linkuri in Comert, Servicii > Utile
1. chei constanta
  Key Services Activ este alaturi de dumeavostra prin servicii oferite. Beneficiind de noile tehnologii in domeniu putem sa deschidem autoturisme, apartamente, case de bani, copiem si sa multiplicam orice tip de cheie auto sau yala.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


2. Materiale constructii
  Casa Bravo comercializeaza materiale de constructii la pret de distribuitor. Materialele de constructii comercializate de noi se diferentiaza prin calitatea superioara si se adreseaza in principal profesionistilor. Clientii nostri beneficiaza de consultanta tehnica activa pentru alegerea celor mai bune solutii de demonstratii si servicii de transport pentru materiale de constructii.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


3. SC Gazon Perfect SRL
  Gazon Perfect produce si monteaza rulouri de gazon ce satisfac cele mai
inalte exigente. Gazonul este crescut sub experta supervizare, dintr-o
mixtura de seminte de cea mai buna calitate, potrivita zonelor de trafic
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


4. Scule profesionale | Chei dinamometrice | Calibre filetate
  Gero Tools & Saqqara - scule profesionale: scule de mana, scule speciale auto, chei dinamometrice, multiplicatoare de moment, calibre pentru filete, aparate de masura si control, prese, cuttere, masini electrice si altele.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Afaceri, Economie > Companii
Comert, Servicii


5. AquaNano - Minerale coloidale
  Va punem la dispozitie informatii despre mineralele coloidale dar si o sectiune de magazin pentru a putea comanda aceste minerale coloidale ca: argint, aur, cupru coloidal, platina coloidala precum si produse cosmetice bazate pe acestea.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Comert, Servicii > E-comert
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS