Hidroizolatii acoperis
ID Link 14821
Titlu Hidroizolatii acoperis
Url http://bio-tech.ro
Descriere Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie Comert, Servicii > Utile
Data Mar 17, 2017
Persoana de contact 0722647232
Email trimite email 0722647232
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri ale acestui utilizator
1. Hidroizolatii acoperis
  Compania BIO TECH s.r.l. in colaborare cu firme specializate din strainatate, au introdus pe piata romaneasca produsele si tehnologiile necesare reabilitarilor in conditii de siguranta a rezervoarelor si bazinelor statiilor de epurare si tratare a apei compania detinand certificate de aplicator autorizat, de la mai multi producatori.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


 Alte linkuri in Comert, Servicii > Utile
1. Incalzire pardoseala
  Parchetul ThermoStrat este special pentru incalzirea prin pardoseala datorita particularitatilor sale. Baza multistrat din lemn de mesteacan este cea mai potrivita pentru a fi montata peste incalzirea prin pardoseala.Lemnul nobil e gata finisat si are un aspect incantator.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Comert, Servicii


2. Tamplarie PVC si aluminiu
  Alconf produce tamplarie din PVC si aluminiu agrementate la nivel mational si certificate la nivel international, care va ofera numeroase avantaje: durabilitate,confort termic si fonic sporit,cost de achizitie scazut.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Afaceri, Economie


3. VideoFotoStudio.ro
  Videofotostudio.ro - Artur Pataki - Filmari, nunti, botezuri si evenimente in Cluj-Napoca. Ofera servicii de fotografie si filmari profesionale.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Societate, Cultura > Arta
Societate, Cultura > Design, Grafica


4. Magazin Waldeck de usi metalice blindate, usi metalice antiefractie, usi metalice apartament, usi me
  Magazin usi metalice blindate, usi metalice antiefractie, usi metalice apartament, usi metalice case sau vile, incuietori germane. Asiguram montaj cu ciment.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


5. Cablu electric
  Cablurile electrice sunt folosite pentru inlocuirea firelor din instalatiile electrice. In ultima vreme aluminiul a fost inlocuit cu un alt material, cuprul.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS