CONSTIL Constanta - Termosistem, Tencuieli mecanizate
ID Link 1907
Titlu CONSTIL Constanta - Termosistem, Tencuieli mecanizate
Url http://www.constilconstanta.ro
Descriere Executam constructii civile si industriale, Termosistem, Tencuieli mecanizate, Mansardari blocuri, Acoperisuri si invelitori de orice tip, Confectii metalice, Tamplarie PVC si aluminiu, Fatade cortina si placari cu bond, Finisaje interioare si exterioare, Instalatii electrice, tehnico-sanitare si de incalzire.
Categorie Afaceri, Economie > Companii
Afaceri, Economie > Economie
Afaceri, Economie > Imobiliar
Data Mar 20, 2010
Persoana de contact Florin Stirbu
Email trimite email Florin Stirbu
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie > Companii
1. Hidroplasto producator si constructor
  Hidroplasto este firma care asigura lucrari speciale la drumuri si poduri , cladiri ,statii de epurare , prin solutiile, tehnologiile, produsele de ultima ora din domeniul constructiilor civile , industriale si infrastructura , etc.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


2. Parchet stratificat
  Parchet stratificat. Intr-o varietate de culori si esente , parchetul stratificat este cea mai buna solutie pentru pastrarea formei in timp. Se recomanda pentru incalzirile prin pardoseala. Asculta recomandarile unor profesionisti in domeniu.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


3. Profilbond
  Ca membre ale puternicului grup de firme PROFILAND-INTFOR,s-au axat pe piata tevilor sudate longitudinal si a profilelor formate la rece, iar din 2009 a inceput productia de rulouri zincate si rulouri zincate vopsite, precum si productia de Panouri Compozite din Aluminiu - PROFILBOND.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


4. Siana Advertising
  Siana Advertising Bacau furnizeaza o varietate de produse pentru ambalare, de la cutii clasice, ambalaje de carton, sau cutii caserate si ladite din lemn. Grapcenco Cornel 0731.839.809
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


5. COMPENSATORI UNIAYUAZ
  Compensatori Uniayuaz: compensatori axiali, compensatori seismici, compensatori tubulari, compensatori de presiune exterioara, compensatori cauciuc.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Utile > Diverse
Comert, Servicii > Utile
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS