Ambalaje plastic carton - blistere - caserole casolete casserole horeca - cofraje oua prepelita gain
ID Link 1938
Titlu Ambalaje plastic carton - blistere - caserole casolete casserole horeca - cofraje oua prepelita gain
Url http://processcolor.ro
Descriere Producator roman de ambalaje din plastic si carton, personalizari produse, producator blistere casolete caserole casserole, producator cofraje oua prepelita, cofraj oua gaina, masini termosudare, masini lipire blistere din plastic pe carton, chese bomboane cilindri PVC, inserturi cosmetice, cutii transparente, display
Categorie Afaceri, Economie > Companii
Comert, Servicii > E-comert
Utile > Diverse
Data Mar 28, 2010
Persoana de contact Stefan
Email trimite email Stefan
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 5.00 (din 5)
Numarul de voturi: 1 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie > Companii
1. Camasi slim, camasi cabrate, tesaturi bumbac, tesaturi camasi, costume camasi
  Suntem o companie care asigura consultanta privind activitatea de productie in industria textila.Tinand cont ca activitatea de productie in sistem lohn a scazut am decis sa deschidem ATELIERUL DE CAMASI. In decursul anilor am asigurat consultanta unui client italian fabricant de camasi. Aceasta colaborare ne-a intarit convingerea ca Dvs.,clientul nostru, meritati camasi foarte bune din tesaturi italiene LA PRETURI CORECTE tinind cont de puterea de cumparare din Romania.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Comert, Servicii > Utile
Utile > Diverse


2. Decoratiuni polistiren
  Blu Art Design realizeaza o gama larga de decoratiuni din polistiren, ca bachete, scafe, coloane, etc. Decoratiunile din polistiren se pot folosi cu incredere atat pentru renovarea cladirilor vechi, cat si in amenajarea cladirilor noi. Decoratiunile din polistiren sunt usor de aplicat, rezistente la apa si pot inlocui cu succes elementele din rigips sau ipsos.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


3. Constructii case lemn, case zidarie.Proiectare.Planuri case. Case ieftine in toata tara!
  CONSTRUCTII case , vile, case de vacanta, pensiuni - la rosu/ la cheie, IEFTIN ! .

Case din zidarie , case din lemn , case mixte , case unifamiliale, duplex-uri .

PROIECTARE ( Proiect PAC GRATUIT pentru contracte case la rosu/la cheie !! Peste 500 planuri case la dispozitia dvs. Preturi case la cheie) .

Constructii de calitate in toata tara , CASE IEFTINE, dupa proiectul / planul nostru sau al dumneavoastra !! (contract ferm,valoare fixa in lei, firma verificabila ,portofoliu lucrari ) .

Garantie, referinte.

Case la cheie, incepand de la 27.000 euro !!

Lucrari de : constructii, finisaje, amenajari, tamplarie, instalatii, solare, siding, hidroizolatii, termoizolatii in toata tara, cu cele mai bune materiale si solutii tehnice.

Vizitati : www.axcon.ro .
Constructii case zidarie, constructii case lemn- la preturi excelente! Case ieftine. Planuri case . Proiectare. Finisaje, Amenajari, Instalatii. Rapid, de calitate, in toata tara!
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Comert, Servicii
Utile


4. Invitatii
  Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante momente din viata unei persoane. Invitatii care se simt apropiati de voi doi vor dori sa pastreze invitatia in sertarul cu amintiri. Depinde doar de voi sa alegeti acea invitatie care sa vi se potriveasca atat de mult incat si cei care o primec sa fie impresionati si sa o pastreze.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


5. Romcip Carcasa de porc
  ROMCIP SALCIA, prin ferma zootehnica, abator si fabrica de procesare a carnii, comercializeaza porci grasi cu potential genetic superior, carcasa si preparate din carne de porc la preturi imbatabile.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS