Uniforme medicale la pret de producator
ID Link 2183
Titlu Uniforme medicale la pret de producator
Url http://www.halate-medicale.ro
Descriere Femina Medical are ca obiect principal de activitate producerea si distributia de halate medicale pe care le puteti gasi detaliat la magazinul nostru on line pe www.feminamedical.ro. Halate medicale ce corespund din toate punctele de vedere copului si destinatiei pentru care au fost create, fiind utilizate in spitale, la consultatii si sali de operatie, clinici, farmacii, laboratoare, cabinete cosmetice si de masaj.
Categorie Sanatate, Familie > Spitale si Clinici
Data May 22, 2010
Persoana de contact Halate medicale
Email trimite email Halate medicale
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Sanatate, Familie > Spitale si Clinici
1. Camin de Batrani Constanta, Camin de Batran, Azil Batrani, Constanta
  Caminul de Batrani, azilul batrani ofera beneficiarilor sai conditii de cazare tip pensiune, asistenta medicala, supraveghere 24 din 24, alimentatie in functie de fiecare regim in parte, integrare intr-un cadru familial, activitati ocupationale.
Categorie:   Sanatate, Familie > Spitale si Clinici
Utile > Diverse


2. Interpretare analize medicale
  entrul Medical Matei Basarab este recunoscut in piata serviciilor medicale private prin: timp foarte bun de executie a probelor, calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei de laborator, flexibilitate si deschidere pentru metode si tehnologii noi.
Misiunea noastra rezida in a gasi mereu, cea mai corecta si rapida cale spre vindecare. Oferim o gama larga de tratamente: antimullerian, inhibina b, MTHFR, Factor V Leiden, laborator analize, trombofilie, toxoplasma, citomegalovirus, amh, interpretare analize medicale, chlamydia, analize medicale.
Categorie:   Sanatate, Familie > Spitale si Clinici


3. Servicii Medicale
  IsroMedical Services va ofera servicii medicale de calitate superioara. Incercati medicina israel si clinicile private din Israel pentru ca aici veti gasi cele mai bune centre medicale.
Categorie:   Sanatate, Familie > Spitale si Clinici


4. Genetic Lab - Laborator analize Bucuresti - genetica, virusologie, bacteriologie
  Laborator de analize Bucuresti, genetica, virusologie, bacteriologie, analiza cromozomi, analiza boli genetice post si pre natal. Analize de infertilitate masculina, screening ser matern
Categorie:   Sanatate, Familie > Spitale si Clinici
Sanatate, Familie > Medicina
Sanatate, Familie > Policlinici, Cabinete


5. Servicii medicale medicina muncii Timisoara
  Cabinet Medical Medicina Muncii Dr. Mirza Raluca ofera servicii medicale complete de medicina muncii in conformitate cu HG 1169/2011 privind angajarea in campul muncii si examenul medical periodic.Investigatiile medicale se fac exclusiv de medici specialisti de medicina muncii, fisa de aptitudine eliberandu-se in ziua examinarii medicale.Tel.0728085987
Categorie:   Sanatate, Familie > Spitale si Clinici
Sanatate, Familie > Policlinici, Cabinete
Sanatate, Familie > Medicina
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS