Timis News
ID Link 251
Titlu Timis News
Url http://timisnews.blogspot.com
Descriere Timisoara.Libertatea stirilor cu adevarat tari!
Categorie Mass-Media > Publicitate
Afaceri, Economie > Economie
Calculatoare, Internet > Comunicatii
Data Jan 12, 2009
Persoana de contact dan
Email trimite email dan
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri ale acestui utilizator
1. Timis News
  Timisoara.Libertatea stirilor cu adevarat tari!
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Afaceri, Economie > Economie
Calculatoare, Internet > Comunicatii


 Alte linkuri in Mass-Media > Publicitate
1. Agentia de publicitate Red Cat Corporation
  Identitate corporatista, webdesign si campanii de promovare. Cream identitati vizulale si asiguram asistenta in implementare, mai exact, in managementul schimbarii fizice a elementelor atinse de noua identitate vizuala. Aceste elemente variază de la signalectica, webdesign, pana la materialele tipărite, papetarie, etc. Orice brand de succes se diferentiaza de concurenta si are o poveste interesanta in spatele lui. Haideti sa vedem impreuna prin ce se diferentiaza brandul dvs si sa rescriem povestea acestuia.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Societate, Cultura > Design, Grafica
Calculatoare, Internet > Servicii


2. publicitate in lift - publicitate indoor - Invent Media
  Invent Media - publicitate in lift | publicitate indoor
Calea Victoriei Nr .155, Bl.D1, Sc.2, Ap. 2
Sector 1, Bucuresti, Romania
Persoana contact: Eduard Petrescu – Managing Director
Telefon: +4021 - 222 5220
Fax: +4021 - 222 5220
office@inventmedia.ro
www.inventmedia.ro


Scurta prezentare
Invent Media a introdus si dezvoltat conceptul de publicitate in lift in Romania inca din anul 2005. Dupa mai mult de cinci ani de experienta in domeniu ne mandrim cu un portofoliu impresionant de clienti recunoscuti pentru exigenta calitativa a comunicarii, care au ales sa-si promoveze imaginea si produsele in lifturile din reteaua Invent.
Invent Media este unul dintre principalii jucatori pe piata publicitatii in lift si a publicitatii indoor din Romania, operand impreuna cu partenerii sai peste 3000 de panouri la nivel national si oferind servicii full service in cadrul celor trei tipuri de pachete: Home, Office si Hotel.
Detinem know-how-ul pentru a oferi cele mai eficiente campanii de publicitate in lift si proiecte speciale indoor. In urma discutiilor cu clientii si a analizei amănuntite a nevoii de comunicare a acestora, echipa noastra de profesionisti asigură cea mai bună solutie de amplasare si transmitere a mesajelor.
Servicii
Servicii integrate de: planificare media si consultanta in selectionarea locatiilor, inchirierea suporturilor publicitare, derularea de proiecte speciale indoor, monitorizarea campaniilor publicitare, montarea si schimbarea lunară a materialelor publicitare.
Portofoliu / Campanii
Tnuva, Garanti Bank, Veka, Mic.ro, Volkswagen, Allianz-Tiriac, Rompetrol, Tomi, Ardealul, Linco, Henkel, Carpatair, Class, Romtelecom, La Fantana, KFC, Pizza Hut, Jeep, Skol, Toshiba, Bosch, Wuxing, Mega Image, Kia, Ford, Hyundai, CSC Pharma, Marshal Turism, BRD, Leumi Bank, Suzuki, Millennium Bank, Rezidenz, Subaru etc.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Afaceri, Economie > Companii


3. Laminare si termotransfer
  Servicii de laminare si personalizare prin termotransfer pentru produse publicitare indoor si outdoor, distribuitor produse si accesorii pentru industria publicitara.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Afaceri, Economie
Utile


4. Fani Facebook
  Fani Facebook, Likeuri Facebook - Imbogateste-ti afacerea cu mii de fani facebook reali (likeuri) de cea mai buna calitate. Profita de aceasta oportunitate incredibila de a-ti creste credibilitatea afacerii tale si obtine sute de noi clienti.
Categorie:   Mass-Media > Publicitate


5. Obiecte promotionale si materiale tiparite
  Va punem la dispozitie o gama variata de materiale promotionale: materiale textile promotionale, tricouri personalizate, tricouri polo, tricouri clasice, geci, sepci, intrumente de scris, pixuri promotionale din plastic si metalice, stilouri, seturi de lux, brichete, genti promotionale, genti de laptop, genti de conferinta, ceasuri de perete, umbrele, brelocuri si multe alte obiecte promotionale!
Categorie:   Mass-Media > Publicitate
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS