Progra
ID Link 28
Titlu Progra
Url http://www.progra.ro
Descriere Forum de discutii pe care va puteti expune ideile, sugestiile despre tot ce apartine de programare
Categorie Calculatoare, Internet > Software
Calculatoare, Internet > IT
Calculatoare, Internet > Chat
Data Aug 28, 2008
Persoana de contact Zoltan
Email trimite email Zoltan
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Calculatoare, Internet > Software
1. SalaVB - Soft administrare club sportiv wellnes
  SalaVB - solutia software completa pentru sali de fitness si centre sportive, SPA-uri oferind un control complet asupra activitatilor desfasurate in cadrul salii, reducand in mod semnificativ timpul acordat acestora. www.sport.maxart.ro
Categorie:   Calculatoare, Internet > Software


2. Webkatalog Datenbank
  We have different internet software for free testing. Some of them are very interesting about yours.
Categorie:   Calculatoare, Internet > Software


3. HeCRM - software de gestiune
  Cu HeCRM imbunatatiti organizarea, comunicarea si activitatea firmei, managerii se pot focusa pe avantajul concurential esential: intelegerea nevoilor clientilor, optimizarea activitatii, reducerea costurilor!
Categorie:   Calculatoare, Internet > Software


4. Software magazin online
  Firma specializata in solutii de comert online, iti propune o platforma de comert electronic profesionala cu ajutorul careia iti poti crea propriul magazin online. Comanda acum un magazin online creat pe platforma ShopIQ si te ajutam sa-ti dezvolti propria afacere online. La un raport calitate-pret excelent, vei beneficia de o solutie software profesionala, cu ajutorul careia iti vei putea largi piata de desfacere si implicit iti vei creste vanzarile. Va propunem un soft nou si solid pentru creare magazin online. Indiferent de tipul afacerii pe care doresti sa o deschizi sau dezvolti, software-ul pentru creare magazine online ShopIQ, este alegerea perfecta. Software-ul pentru magazin online prezentat are un raport calitate-pret foarte bun si se adapteaza oricarui buget sau afaceri. Oferim servicii de consultanta, suport tehnic, promovare si mentenanta pentru realizarea de magazine online.
Categorie:   Calculatoare, Internet > Software


5. Website Development
  Offers best and advanced web application development services and have experience in developing advance web designing with a huge variety and a broad area of business environment.
Categorie:   Calculatoare, Internet > Software
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS