Laxotric - Scari Interioare
ID Link 369
Titlu Laxotric - Scari Interioare
Url http://www.scari-balustri.ro/
Descriere Scari de interior si exterior numai din lemn masiv la cele mai bune preturi,proiectare/masuratori pentru amenajari interioare placate cu lemn masiv,balustrii/trepte/contratrepte din lemn masiv-brad-cires-fag pe comanda sau din stoc,semifabricate din lemn masiv orice model,picioare mobilier-canapea-orice lacuite si slefuite pe comanda orice cantitate
Categorie Afaceri, Economie > Imobiliar
Utile > Diverse
Societate, Cultura > Arta
Data Feb 23, 2009
Persoana de contact Mihaela Andrei
Email trimite email Mihaela Andrei
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 5.00 (din 5)
Numarul de voturi: 1 Voturi
Votul oferit

Media utlizatorilor inregistrati: 5.00 (din 5)
Numar publicatii: 1 publicatii

Publicat de Mihai Lupu, de http://d3-colors.com/ (data: 28-Feb-2009)
Subiect: servicii excelente
Commentarii: Am comandat de la aceasta firma o scara interioare si ii recomand cu cea mai mare cldura. au facut o treaba excelenta
Cota:

 Alte linkuri in Afaceri, Economie > Imobiliar
1. Birou de arhitectura
  Arhitectul Bogdan Poppa va propune o serie de proiecte case din lemn ieftine si moderne, proiecte vile, amenajare interioara. Un birou de arhitectura modern, pentru toate gusturile.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


2. Apartamente Dristor Bucuresti de vanzare 1 2 3 4 camere garsoniere vanzari imobiliare Dristor
  Apartamente Dristor Bucuresti de vanzare 1 2 3 4 camere garsoniere vanzari imobiliare Dristor
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


3. Inchirieri apartamente Popesti-Leordeni
  Case Popesti: Clima temperat continentala a acestei zone a favorizat locuirea neintrerupta a acestor meleaguri pana in zilele noastre. Veniti la noi pe site pentru informatii suplimentare.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


4. Servicii complete de proiectare constructii civile si industriale, arhitectura, amenajari interioare
  Biroul de arhitectura Bogdan Bedreaga ofera servicii complete de proiectare in domeniile: arhitectura, amenajari interioare, design si urbanism la un raport calitate - pret excelent!
Oferim clientilor nostri o paleta larga de servicii in domeniul proiectarii pentru diverse tipuri de cladiri in functie de programul de arhitectura: rezidential, comercial, industrial etc. (case, case de vacanta, locuinte colective, cladiri de birouri , spatii comerciale, cladiri de cultura/cult, hale industriale etc.)
In functie de nevoile d-voastra, fie ca este vorba de consultanta de arhitectura, proiectarea unei cladiri, proiecte case, proiecte vile, proiecte blocuri, proiecte birouri, proiecte hale, amenajarea unui spatiu interior, autorizarea si/sau relevarea unui imobil existent, designul si proiectarea corpurilor de mobilier, amenajari exterioare si peisagistice, sau proiectare urbanism (P.U.D.-uri, P.U.Z.-uri etc), noi va asiguram de calitatea, eficienta si promptitudinea serviciilor prestate, precum si de totalul nostru devotament pastrand totodata un tarif rezonabil.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


5. Anunturi imobiliare
  Imobiliare. Vanzari, cumparari si inchirieri imobiliare din toata tara. Cauta/Adauga anunturi gratuite. La noi gasesti cele mai noi oferte imobiliare de pe piata.
Daca doriti sa va faceti cunoscut un imobil in vederea vanzarii sau inchirierii lui, va aflati in locul potrivit.
Principalele criterii de selectie va stau la indemana pentru a va facilita cautarea imobilului potrivit cerintelor dumneavoastra.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS