CuratatCovoare
ID Link 3968
Titlu CuratatCovoare
Url http://www.curatatcovoare.ro
Descriere curatat covoare, curatat mochete, spalat covoare, spalat mochete
Categorie Comert, Servicii
Data Jan 23, 2011
Persoana de contact dumitrescu
Email trimite email dumitrescu
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Comert, Servicii
1. Usi de garaj Dow Construct
  Dow Construct, companie specializata in comercializarea si montajul usilor de garaj, al usilor industriale, al usilor automate, barierelor de parcare, tencuielilor mecanizate si al rampelor de incarcare.
Categorie:   Comert, Servicii


2. Distribuitor carne de curcan
  Dipar Trade este o companie de import si distributie carne de pasare refrigerate: curcan, gasca, rata, pui. Acordam o importanta deosebita satisfacerii clientelei prin onorarea in termen cat mai scurt a comenzilor date.
Categorie:   Comert, Servicii


3. Tipocart Bucuresti - Depozitare arhiva, Copertare, Servicii complete arhivare
  Legatorie arhiva: constituirea dosarelor, indosariere,cusut cu sfoara,scris cu marker datele de identificare. Selectionare: se intocmeste procesul verbal de selectionare a documentelor propuse spre eliminare ca fiind lipsite de valoare, precum si inventarele docum. ce se pastreaza permanent. Ordonarea documentelor: documentele se asaza pe compartimente, pe grupe de acelasi fel si, cronologic, pe ani si luni.
Categorie:   Comert, Servicii
Comert, Servicii > Utile


4. Agentie nunta
  Perla Events este o agentie nunta ce ofera servicii specifice evenimentelor speciale: filmari full HD, inchirieri corturi, dj, trupe, scena, lumanari si buchete, videoproiectoare cu materiale speciale ale clientului, artificii, corturi de nunta.
Categorie:   Comert, Servicii


5. Desene pe pereti
  Deseneaza peretii din camera copilului tau cu mii de figurine. Adu-i personajele indragite de desene animate chiar in mijlocul lui si inveseleste-i ziua.
Categorie:   Comert, Servicii
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS