Pro Stem Cell
ID Link 42
Titlu Pro Stem Cell
Url http://www.prostemcell.ro
Descriere Asociaţie care militează pentru integrarea socială a persoanelor cu diverse deficienţe. Prezintă proiecte şi obiective, informaţii de contact.
Categorie Societate, Cultura > ONG
Societate, Cultura > Asociatii
Comert, Servicii > Utile
Data Sep 6, 2008
Persoana de contact Daniel Necsulescu
Email trimite email Daniel Necsulescu
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 4.83 (din 5)
Numarul de voturi: 12 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri ale acestui utilizator
1. Pro Stem Cell
  Asociaţie care militează pentru integrarea socială a persoanelor cu diverse deficienţe. Prezintă proiecte şi obiective, informaţii de contact.
Categorie:   Societate, Cultura > ONG
Societate, Cultura > Asociatii
Comert, Servicii > Utile


 Alte linkuri in Societate, Cultura > ONG
1. Salvati Copiii – Organizatie pentru protectia copilului si drepturile copilului
  Salvati Copiii Romania este o organizatie care militeaza activ pentru drepturile copilului si protectia copilului. Puteti sustine activitatiile organizatiei Salvati Copiii prin donatii online si Campania 2%
Categorie:   Societate, Cultura > ONG


2. Salvati Copiii Romania
  Salvaţi Copiii Romānia este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, non-profit, care promovează din 1990 drepturile copilului īn Romānia.
Misiunea Organizaţiei Salvaţi Copiii Romānia este de a obţine progrese marcante privind modul īn care copiii sunt trataţi şi de a produce schimbări imediate şi de durată īn viaţa acestora.
Categorie:   Societate, Cultura > ONG


3. Exist si ma exprim - Zona de politici si culturi sociale alternative
  Drepturile cetateanului pierdute sub prezentul regim politic pot fi redobandite prin noi modele economice si activism social cu fonduri comunitare. Este necesara o schimbare politica, noi solutii de guvernare pentru relansare economica, cu proiecte sociale, in acord cu drepturile omului si cetateanului asa cum sunt prevazute in constitutia Romaniei.
Categorie:   Societate, Cultura > ONG


4. Aosciatia de Sprijin a Somerilor
  Asociatia de Sprijin a Somerilor Dāmbovita (A.S.S.D.) este o organizatie neguvernamentala si non-profit ale carei servicii se adreseaza tinerilor,persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca,categoriilor defavorizate iar programele derulate pāna īn prezent au vizat integrarea economico-sociala a persoanelor provenite din diverse categorii sociale: someri indemnizati sau neindemnizati, romi,studenti,alti tineri aflati īn cautarea unui loc de munca sau interesati sa demareze propria afacere.
Categorie:   Societate, Cultura > ONG
Educatie, Stiinta > Organizatii


5. Rosia Montana - oameni, valoare minerit
  Rosia Montana este o localitate cu traditie in minerit. Proiectul de la Rosia Montana propus de catre RMGC este o sansa reala de dezvoltare economica a comunitatilor miniere din zona muntilor Apuseni.
Categorie:   Societate, Cultura > ONG
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS