Organizare evenimente festive
ID Link 523
Titlu Organizare evenimente festive
Url http://www.organizare.ro
Descriere FocusEvents organizeaza petreceri private de cea mai buna calitate: botezuri, nunti, petreceri pentru copii cat si aranjamentul salilor de conferinte, in cel mai placut stil si cu eleganta. Vom fi bucurosi sa luam parte impreuna cu Dumneavoastra la un eveniment: noi sa ne ocupam in detaliu iar Dumneavoastra sa va bucurati de eveniment.
Categorie Utile > Diverse
Utile
Data Apr 8, 2009
Persoana de contact Focus Events
Email trimite email Focus Events
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Utile > Diverse
1. Outlet de mobila
  Magazin outlet de mobila unde gasesti piese de mobilier semnate de designeri faimosi, de la cei mai importanti producatori din domeniu sau branduri renumite. Produsele din outletul de mobila provin din expozitii sau vitrine, stocuri pe care producatorii doresc sa le lichideze sau fac parte din colectiile anterioare. Toate produsele din outletul de mobila sunt in perfecta stare, cu exceptia celor care provin din vitrine sau expozitii si ale caror imperfectiuni sunt redate in descrierea produsului si in fotografii.
Categorie:   Utile > Diverse


2. Mihai Stan - cameraman nunta, botez, serbare, eveniment
  Cu peste 7 ani de activitate in domeniul filmarilor video profesionale, cu aparatura profesionala de cea mai buna calitate, va pot oferi cele mai bune servicii de filmare video profesionala!

In calitate de cameraman, scopul meu este sa aveti o inregistrare video de calitate de care sa va puteti bucura o viata intreaga.

Orice eveniment important din viata noastra precum nunta, botezul, banchetul sau alte evenimente deosebite pentru noi merita imortalizatate atat pe video cat si fotografic ca peste ani de zile sa iti poti aduce aminte de toate aceste momente fericite. Daca esti de acord cu mine atunci sunt convins ca ne vom intelege perfect.

Servicii oferite atat in Brasov, Bucuresti si imprejurimi. Ma deplasez in orice oras din Romania, dar si in strainatate.

Keywords: cameraman, filmare profesionala, filmari profesionale, filmare nunta, filmare botez, filmare banchet, filmare serbare, filmare eveniment, filmare video
Categorie:   Utile > Diverse
Comert, Servicii > Consultanta
Societate, Cultura > Filme


3. Ursitoare botez
  Spectacol deosebit cu zanele ursitoare!Trei ursitoare bune, ingerasul si surata cea rea vin la petrecerea data in cinstea crestinarii pruncului tau, sa aduca zambetul pe fata invitatilor!
Categorie:   Utile > Diverse


4. Ajuta o Mamica - de la mamica la mamica
  Sursa de informatie a mamicilor pentru preconceptie, sarcina, nastere, bebelusi si copii, adolescenti. Dai ai o nevoie de o informatie, de un sfat de la o alta mamica, una dintre mamicile de pe website te poate ajuta.
Categorie:   Utile > Diverse


5. Snake Solutions
  Indiferent de genul sau anvergura evenimentului : spectacol, concert, petrecere, nunta sau bal va stam la dispozitie cu cea mai completa lista artisti din toate zonele artistice insotita de preturi (updatata saptamanal ). Prin noi puteti rezerva artistii doriti si incheia contracte pentru evenimente, puteti inchiria sau achizitiona echipamente tehnice specializate pentru spectacole impreuna cu echipele de transport, montaj si deservire. Va putem oferi dasemenea consultanta si asistenta specializata pentru reusita garantata a evenimentului. Detalii pe: http://www.contact-artisti.ro
Categorie:   Utile > Diverse
Comert, Servicii > Utile
Divertisment > Muzica
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS