Solutii complete pentru ambalarea, depozitarea si transportul marfurilor vrac
ID Link 6068
Titlu Solutii complete pentru ambalarea, depozitarea si transportul marfurilor vrac
Url http://www.livingjumbo.ro
Descriere Producator de saci big bags, Livingjumbo Industry produce si comercializeaza si sfoara de polipropilena (rafie) obtinuta prin rasucirea firelor PP (benzi PP etirate si aditivate UV).
Categorie Afaceri, Economie > Companii
Data May 24, 2011
Persoana de contact livingjumbo.ro
Email trimite email livingjumbo.ro
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie > Companii
1. acoperisul de tigla
  DOGAV GRUP furnizeaza solutii de invelitori, pentru proiecte rezidentiale noi, renovari sau pentru constructii comerciale la cele mai bune preturi: Röben, Siceram, Mladost, Imcop, Creaton, Roofart,Fakro.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Utile > Diverse
Afaceri, Economie > Curs valutar


2. Toner Konica Minolta
  Pe TonerOriginal.ro poti cumpara TONER KONICA MINOLTA, TONER ORIGINAL pentru copiatoare Konica Minolta Bizhub, Chipuri Toner Copiatoare, Chipuri Toner Imprimante, Chipuri Copiatoare, Chipuri Imprimante, Toner Refill Brasov, Toner Original KONICA MINOLTA
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


3. Caini de vanzare
  Suntem o companie specializata in vanzarea de caini de rasa de vanzare. Datorita experientei detinute cat si a echipei profesionale cu care lucram, ne putem considera principalul furnizor de caini de rasa din Romania. Cainii de rasa din oferta noastra sunt vaccinati, deparazitati si tinuti sub observatie pentru a inlatura orice dubiu privind comportamentul lor. Cumparand unul din cainii de rasa din oferta noastra, veti beneficia de calitatea serviciilor noastre privind puritatea rasei si a sanatatii.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


4. Statie solara Taconova ER
  Comercializam si montam panouri solare si instalatii solare cu tuburi vidate pentru apa calda. Promovam in mod special produsul Statie solara Taconova ER, cu specificatii tehnice si performante de lucru exceptionale, made in Germany.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


5. Cupoane de reduceri Online
  Xdeal iti ofera cupoane de reduceri online, produse cu reduceri de pana la 90 %. Intra acum si beneficiaza de oferta Xdeal.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS