Servicii complete de proiectare constructii civile si industriale, arhitectura, amenajari interioare
ID Link 6108
Titlu Servicii complete de proiectare constructii civile si industriale, arhitectura, amenajari interioare
Url http://www.arhitect-bgb.ro
Descriere Biroul de arhitectura Bogdan Bedreaga ofera servicii complete de proiectare in domeniile: arhitectura, amenajari interioare, design si urbanism la un raport calitate - pret excelent!
Oferim clientilor nostri o paleta larga de servicii in domeniul proiectarii pentru diverse tipuri de cladiri in functie de programul de arhitectura: rezidential, comercial, industrial etc. (case, case de vacanta, locuinte colective, cladiri de birouri , spatii comerciale, cladiri de cultura/cult, hale industriale etc.)
In functie de nevoile d-voastra, fie ca este vorba de consultanta de arhitectura, proiectarea unei cladiri, proiecte case, proiecte vile, proiecte blocuri, proiecte birouri, proiecte hale, amenajarea unui spatiu interior, autorizarea si/sau relevarea unui imobil existent, designul si proiectarea corpurilor de mobilier, amenajari exterioare si peisagistice, sau proiectare urbanism (P.U.D.-uri, P.U.Z.-uri etc), noi va asiguram de calitatea, eficienta si promptitudinea serviciilor prestate, precum si de totalul nostru devotament pastrand totodata un tarif rezonabil.
Categorie Afaceri, Economie > Imobiliar
Data May 24, 2011
Persoana de contact bedreaga
Email trimite email bedreaga
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie > Imobiliar
1. Agentie Imobiliara vanzari apartamente case vile terenuri spatii birou
  Imobiliare Bucuresti Inchirieri Vanzari Apartamente Case Vile Bucuresti agentie imobiliara Luxury International va ofera vanzari si inchirieri de apartamente case vile terenuri spatii comerciale spatii de birouri in Bucuresti
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


2. Case si Vile de Vanzare Constanta
  Daca doriti sa gasiti o casa sau o vila de vanzare in Constanta, site-ul agentiei All Imobiliare va pune la dispozitie anunturi actualizate.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


3. Portal informatii cladiri birouri de inchiriat
  Site de cautare inteligenta de birouri de inchiriat si portal independent de informare pentru cladiri de birouri din Romnia. Cautarea de birouri dedicata cladirilor de birouri de categoria A, B si C, cladiri verzi. Contactele sunt direct proprietar.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


4. REMS imobiliare Cluj Napoca-inchirieri si vanzari de spatii comerciale
  REMS imobiliare este o companie care a luat fiinta din dorinta de a oferi clientilor din domeniul imobiliar servicii imobiliare de cea mai buna calitate. Oferim servicii de intermediere imobiliara - inchiriere, vanzare, cumparare apartamente, case, spatii comerciale, spatii industriale, birouri, precum si managementul proprietatilor imobiliare.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar


5. Oceanic Piscine | Constructii piscine, saune, spa-uri. Montare/intretinere panouri solare, piscine,
  Suntem Oceanic Piscine, o firma romāneasca axata pe importarea si realizarea de piscine, saune, spa-uri, precum si distribuirea de accesorii pentru acestea.
Categorie:   Afaceri, Economie > Imobiliar
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS