Primaria comunei sutu
ID Link 6573
Titlu Primaria comunei sutu
Url http://www.primariasutesti.ro
Descriere Comuna Sutesti este asezata pe malul drept al raului Buzau pe D.N.22A Braila-Ramnicu Sarat. Pe acelasi drum national, spre Braila, se afla si satul component Kogalniceanu, la o distanta de 5 km fata de Sutesti. Fata de orasul Braila, sediul judetului se afla la o distanta de 47 km, iar de Ramnicu Sarat la 37 km si de orasul Ianca pana In centrul acesteia la 12 km.
Categorie Politica, Stat > Primarii
Data Jun 28, 2011
Persoana de contact cristi
Email trimite email cristi
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Politica, Stat > Primarii
1. Primaria Comunei Salcia Tudor judetul Braila
  Cele cinci sate care alcatuiesc comuna Salcia Tudor sunt locuite de aproximativ 3000 de oameni care se ocupa cu agrigultura si cu cresterea animalelor: bovine şi in special ovine, specifica zonei este Telemeaua de Gulianca, telemea din lapte de oaie, fabricata la stana, cu gust specific datorat solului saturat al pajistilor cu flora specifica.
Categorie:   Politica, Stat > Primarii


2. Primaria Scortaru Nou
  Din punct de vedere geo-morfologic, comuna este situata in Campia Siretului inferior, iar din punct de vedere geografic in nordul campiei Baraganului.
Categorie:   Politica, Stat > Primarii


3. Primaria comunei sutu
  Comuna Sutesti este asezata pe malul drept al raului Buzau pe D.N.22A Braila-Ramnicu Sarat. Pe acelasi drum national, spre Braila, se afla si satul component Kogalniceanu, la o distanta de 5 km fata de Sutesti. Fata de orasul Braila, sediul judetului se afla la o distanta de 47 km, iar de Ramnicu Sarat la 37 km si de orasul Ianca pana In centrul acesteia la 12 km.
Categorie:   Politica, Stat > Primarii


4. Peris
  Peris se afla in nordul judetului Ilfov si este resedința comunei cu acelasi nume:PERIS
Categorie:   Politica, Stat > Primarii
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS