Maxx Royal
ID Link 6838
Titlu Maxx Royal
Url http://www.maxxroyal.ro/
Descriere Inaugurat in mai 2011, apartinad lantului Voyage Hotels, Maxx Royal din Belek e impune ca un resort de lux oferind oaspetilor sai numai camere suite de un confort deosebit.
Categorie Turism > Hoteluri
Data Jul 13, 2011
Persoana de contact ciprian n.
Email trimite email ciprian n.
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Hoteluri
1. REGIM HOTELIER CAZARE BUCURESTI INCHIRIERE APARTAMENTE GARSONIERE.
  Cazare in Bucuresti in apartamente bucuresti regim hotelier, tarife apartamente bucuresti, inchiriaza apartamente cu 2 camere, garsoniere bucuresti, regim hotelier garsoniere bucuresti,cazare garsoniere bucuresti,ieftin 2 camere, regim hotelier. www.uwelcome.ro regim hotelier
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Rezervari


2. pensiunea biro
  Pensiunea Biro se afla la Harghita Bai la 25 km de la Miercurea Ciuc.
Avem o sala de masa pentru 40 de persoana,bucatarie dotata,camere cu 2,3,4,8 locuri cu baie proprie,Bar,Gratar,Sauna,Masaj la nevoie(min 4 pers),Parcare in curte.
Scoala de schii proprie.
Categorie:   Turism > Hoteluri


3. Oferte cazare pensiuni si vile Romania
  Daca esti in cautarea celor mai noi oferte sezoniere Hotellist va instiinteaza prin intermediul newsletterul nostru. Veti fi primii care vor afla toate noutatile unitatilor de cazare din Romania.
Categorie:   Turism > Hoteluri


4. President Hotel Bacau
  Amplasat in centrul orasului Bacau, President Hotel este promotorul serviciilor hoteliere de 4 stele, in domeniul turistic local. President Hotel Bacau ofera servicii de cazare in camere duble/single si apartamente, dispunand de restaurant si terasa.
Categorie:   Turism > Hoteluri


5. Descopera Romania
  Discover-Romania.COM.RO isi propune promovarea unitatilor de cazare si a zonelor turistice de pe teritoriul Romaniei. Acesta este portalul care va ofera posibilitatea de a afla oferte de cazare dintre cele mai variate pe intreg teritoriul Romaniei.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS