Maxx Royal
ID Link 6838
Titlu Maxx Royal
Url http://www.maxxroyal.ro/
Descriere Inaugurat in mai 2011, apartinad lantului Voyage Hotels, Maxx Royal din Belek e impune ca un resort de lux oferind oaspetilor sai numai camere suite de un confort deosebit.
Categorie Turism > Hoteluri
Data Jul 13, 2011
Persoana de contact ciprian n.
Email trimite email ciprian n.
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Turism > Hoteluri
1. Cazare Sinaia | Villa Anne Marie
  Pentru cei care doresc sa-si petreaca o vacanta intr-o zona montana linistita, Vila Anne Marie este alegerea perfecta. Este o vila utilata modern, avand conditii de cazare excelente, care ii satisfac si pe cei mai exigenti dintre turisti.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Turism > Rezervari


2. Hotel Esplanada
  Cazare Hotel Esplanada Tulcea, Rezervari hotel.Esplanada organizeaza excursii īn natura, birdwatching īn Delta Dunarii, excursii la manastiri si petreceri cāmpenesti cu foc de tabara si spectacol folcloric, degustari de vinuri, precum si conferinte, teambuildinguri, lansari de afaceri, cocktailuri.Acommodation Tulcea Danube River.
Categorie:   Turism > Hoteluri


3. Hotel Turda | Hotel 4 Stele - SunGarden Turda
  Hotel SunGarden, Turda - hotel de 4 stele va sta la dispozitie, creand pentru dumneavoastra spatiul ideal de cazare in Turda.
Categorie:   Turism > Hoteluri


4. Info Pensiuni
  Portal de turism care isi propune sa ofere un catalog complet cu serviciile de turism din Romania pentru toate unitatile de cazare grupate pe zone turistice.
Categorie:   Turism > Hoteluri


5. Oferte cazare pensiuni si vile Romania
  Daca esti in cautarea celor mai noi oferte sezoniere Hotellist va instiinteaza prin intermediul newsletterul nostru. Veti fi primii care vor afla toate noutatile unitatilor de cazare din Romania.
Categorie:   Turism > Hoteluri
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS