Centrale telefonice. Instalare centrale telefonice
ID Link 767
Titlu Centrale telefonice. Instalare centrale telefonice
Url http://www.eurotelecom.ro/
Descriere European Telecom va ofera o gama larga de solutii profesionale de telecomunicatii si retelistica. Centrale telefonice. Instalare centrale telefonice.
Categorie Comert, Servicii > Utile
Afaceri, Economie > Camere de Comert
Afaceri, Economie > Companii
Data Jun 20, 2009
Persoana de contact eurotelecom
Email trimite email eurotelecom
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Comert, Servicii > Utile
1. Tigari electronice
  Tigara electronica, un dispozitiv revolutionar, care mimeaza cu success tigarile obisnuite si senzatiile date de acestea, acelasi gust desi nu este o tigara. Tigara electronica este alternativa perfecta pentru fumatul classic, un mijloc mai sanatos de-a fuma, o modalitate eficienta de economisire, costurile celui care foloseste acest produs fiind cu 80% mai scazute fata de fumatorul classic.
Tigara electronica sau vaporizatorul personal, este un ansamblu electronic care foloseste energia electrica pe care o transforma in energie termica folosita la transformarea lichidului in vapori.
Astfel ca dispar, focul, monoxidul de carbon, gudronul, tutunul, mirosul neplacut si tot restul ansamblului de substante toxice rezultate din arderea tigarilor clasice.
Unul din avantajele demne de consemnat, sunt libertatea pe care o ofera acest produs revolutionar, libertatea de a folosi acest dispozitiv indiferent de circumstante, putand fi folosita peste tot nefiind daunatoare persoanelor ce se afla in imediata apropiere, astfel ca fumatul pasiv dispare cu desavarsire putandu-va bucura de libertate absoluta in acest sens.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


2. Curatenie dupa constructor
  Suntem o echipa tanara, in plina ascensiune si cu dorinta ferma de a reusi sa raspundem cu promptitudine tuturor cerintelor clientilor nostri, oferim solutii eficiente, seriozitate, rapiditate si rofesionalism. Produsele de curatenie oferite sunt ecologice si nu afecteaza mediul inconjurator.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


3. Firma instalatii Walixmar
  Firma instalatii Walixmar
Societatea noastra autorizata ANRE si Distrigaz, ofera servicii complete de proiectare, executie si verificare tehnica periodica, revizie, montare sisteme de siguranta impotriva scaparilor de gaze.
www.walixmar-instal.ro
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


4. Materiale de constructii si accesorii
  Magazin online cu materiale de constructii si accesorii, materiale metalurgice, adezivi si chimice, hidroizolatii, instalatii sanitare si termice, materiale finisaje, termoizolatii, scule si utilaje, cu transport asigurat.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile


5. GEDEUS - Amenajari Gradini
  Servicii de consultanta, proiectare, amenajare si intretinere in domeniul amenajarilor peisagere (amenajari gradini, amenajari curti, planning teritorial, design urban) atat in Bucuresti cat si in tara.
Categorie:   Comert, Servicii > Utile
Utile > Diverse
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS