Creare pagini si aplicatii web
ID Link 8738
Titlu Creare pagini si aplicatii web
Url http://www.finea.ro
Descriere Firma noastra se ocupa de aproape 2 ani de crearea paginilor web si aplicatiilor pentru iPhone si Browsere Web. Clientii nostri sunt preponderent din Germania dar, incepand cu anul acesta, am incheiat cu succes primele proiecte romanesti. Pe viitor, dorim sa ne continuam extinderea atat pe piata natioanala, cat si pe cea internationala. Suntem o echipa tanara, flexibila, creativa. Ne dorim sa obtinem cel mai bun rezultat final imbinand creativitatea romaneasca cu eficienta germana.
Categorie Calculatoare, Internet > IT
Calculatoare, Internet > Informatie
Calculatoare, Internet > Portaluri
Data Nov 5, 2011
Persoana de contact Finea Tech
Email trimite email Finea Tech
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Calculatoare, Internet > IT
1. Web Design Timisoara
  Oferim servicii de calitate inca din anul 2004, pe baza a peste 9 ani de experienta.Web design, web hosting, inregistrari domenii, web design magazine online, web design logo, gazduire website, servicii backup.
Categorie:   Calculatoare, Internet > IT


2. Aldea Web Design - Design Site Web - Solutii SEO - Creare Site Web
  Aldea Web Design foloseste cele mai noi tehnologii web design pentru a face disponibil site-ul dvs. pe primele pagini ale motoarelor de cautare.
Categorie:   Calculatoare, Internet > IT


3. Gazduire web si inregistrare domenii
  Acip Hosting ofera servicii de gazduire web si inregistrare domenii pentru clientii din Romania.Cu peste 8 ani de experienta in domeniul IT, Acip Hosting ofera preturi ideale la pachetele de web hosting si inregistrare domenii.
Categorie:   Calculatoare, Internet > IT


4. LuciDesign
  Oferim servicii de web design, creare site de prezentare, dezvoltare pagini web , design logo , design materiale publicitare, carti de vizita.
Categorie:   Calculatoare, Internet > IT


5. Epsilon SRL
  Firma S.C. EPSILON S.R.L. A luat fiinta in anul 1996, iar din anul 2001 activeaza pe piata IT, cirfa de afaceri crescand constant de la un an la altul.
Categorie:   Calculatoare, Internet > IT
Calculatoare, Internet > Hardware
Calculatoare, Internet > Software
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS