Miva Elco| Instalatii electrice| Bransamente| Instalatii de curenti slabi
ID Link 9618
Titlu Miva Elco| Instalatii electrice| Bransamente| Instalatii de curenti slabi
Url http://mivaelco.ro
Descriere MIVA ELCO - obiectul principal de activitate se constituie din lucrari de instalatii electrice, proiectarea, executia si verificarea instalatiilor de utilizare a energiei electrice bransamente electrice, separatii de coloane electrice, instalatii de protectie prin legare la pamant, instalatii de paratraznet, instalatii de curenti slabi.
Categorie Afaceri, Economie > Companii
Data Jan 15, 2012
Persoana de contact Andra Ionescu
Email trimite email Andra Ionescu
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Afaceri, Economie > Companii
1. Vitrine frigorifice, vitrine orizontale
  Suntem producatori de vitrine frigorifice si vitrine orizontale de peste 18 ani. Toata gama de vitrine frigorifice si vitrine orizontale se adreseaza tuturor clientilor ce activeaza in domeniul comertului industrial-alimentar. Apelati la profesionistii in vitrine frigorifice si vitrine orizontale de calitate exceptionala.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


2. Raficon Trade SRL este un producator de terase decking din lemn compozit WPC cu tehnologie germana.
  Lemnul compozit WoodPlast, cu o combinatie de 70% lemn si 30% plastic, este un material inovator si ecologic ce ofera aspectul placut si cald al lemnului cu durabilitatea plasticului, necesita intretinere minimala, nu putrezeste, rezista insectelor, nu produce aschii, nu necesita tratament chimic.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


3. Abacosun - aparate si creme bronzare tuburi uv
  Suntem o companie promotoare īncepānd din 1995 īn oferirea de produse si servicii a saloanelor de bronzare, SPA, īntretinere corporala si īnfrumusetare. Comercializam aparate de bronzat noi si second-hand, o gama larga de tuburi de bronzare uv, accesorii si consumbile .
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii


4. Coexpres service si asistenta auto Satu Mare
  Coexres este numele cunoscutului service auto situat in Satu Mare. Calitatea serviciilor, promptitudinea, inaltul profesionalism, aparatura moderna de care dispune recomanda COEXPRES ca fiind prima optiune pentru cei ce solicita activitatea unui service auto sau comanda de piese de schimb. Coexpres ofera servicii precum: mecanica,electro-mecanica, vulcanizare, tinichigerie, vopsitorie, ITP si tractari auto pentru toate tipurile de masini.
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Comert, Servicii > Utile
Comert, Servicii > Transport


5. Decoratiuni interioare
  Decoratiuni interioare pentru primavara, vara, toamna, iarna, decoratiuni interioare luminoase, Paste, pentru galerii comerciale, parcuri si magazine prin Eltung Impex
Categorie:   Afaceri, Economie > Companii
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS