Cursuri de dans
ID Link 9877
Titlu Cursuri de dans
Url http://www.latino-time.ro
Descriere Scoala de dans Latino Time este locul unde Bucurestiul invata sa danseze. Cursuri de dans pentru adulti si copii, incepatori sau mai experimentati.. Cand alegeti Scoala de dansuri “LATINO TIME”, atunci aveti cu siguranta garantia prestarii unor servicii de inalta calitate, cursurile de dansuri organizandu-se intr-o zona centrala a capitalei noastre.
Categorie Sport > Sporturi diverse
Data Jan 27, 2012
Persoana de contact marius avram
Email trimite email marius avram
Scrie o parere   Adauga la favorite   Spune unui prieten   Raporteaza link nefunctional  

Media vizitatorilor : 0.00 (din 5)
Numarul de voturi: 0 Voturi
Votul oferit

 Alte linkuri in Sport > Sporturi diverse
1. Biciclete mountain bike, biciclete BMX, biciclete sosea si accesorii biciclete | Mos Ion Roata
  Magazin online biciclete FELT: oferte biciclete mountain bike, BMX, biciclete urbane, biciclete pliabile, biciclete pentru copii, biciclete sosea, accesorii biciclete si echipamente ciclism
Categorie:   Sport > Sporturi diverse


2. Boiles, arome lichide, ingrediente mix - Addicted Carp Baits
  Addicted Carp Baits magazin online va pune la dispozitie o gama variata de arome lichide, arome praf, uleiuri esentiale, lichide nutritive, ingrediente mix, boilesuri solubile, boilesuri fierte, boilesuri critic echilibrate, pop up, pasta boiles, dipuri, lichide boiles. Tot ce aveti nevoie pentru nada crap sau pentru nada pescuit.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse
Comert, Servicii > E-comert


3. Paintball Iasi - Airsoft Iasi - jocuri de paintball / airsoft - Iasi!
  Tir Paintball Iasi - Airsoft Iasi va invita la un joc de paintball sau la o tragere la tinta airsoft Iasi
Categorie:   Sport > Sporturi diverse


4. 4run.ro - alergare si jogging
  www.4run.ro ajuns la 104 locatii de alergat in cele cateva luni de existenta si a decis sa nu se opreasca. O sa alerge Romania si lumea in lung si in lat, pe orizontala si pe verticala. Site-ul propune, pe langa numeroase trasee din Romania sau din strainatate, si trasee inedite cum ar fi alergarea pe Luna. In plus puteti fi la curent cu cele mai noi stiri de jogging si de alergare, cu cele mai bune aplicatii de alergare pentru smartphone, cu calendarul competitiilor interne sau puteti citi articole despre alergatori de pretutindeni.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse
Turism > Ghiduri
Utile > Diverse


5. Clubul Sportiv Lamit
  Clubul Sportiv Lamit pune la dispozitie celor pasionati de talere, vanatoare, tir sportiv, trap ,dublu trap, skeet, o gama larga de aparatura in domeniu, intr-un mediu ambiental foarte placut de inalta clasa.
Categorie:   Sport > Sporturi diverse
Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS