Inscrieti-va la aceasta categorie

Top > Politica, Stat > Primarii  

Linkuri
Sorteaza dupa:
1. Primaria Comunei Salcia Tudor judetul BrailaCele cinci sate care alcatuiesc comuna Salcia Tudor sunt locuite de aproximativ 3000 de oameni care se ocupa cu agrigultura si cu cresterea animalelor: bovine şi in special ovine, specifica zonei este Telemeaua de Gulianca, telemea din lapte de oaie, fabricata la stana, cu gust specific datorat solului saturat al pajistilor cu flora specifica.
Categorie:   Politica, Stat > Primarii

Data inscrierii: Jun 4, 2011 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

2. Primaria comunei sutuComuna Sutesti este asezata pe malul drept al raului Buzau pe D.N.22A Braila-Ramnicu Sarat. Pe acelasi drum national, spre Braila, se afla si satul component Kogalniceanu, la o distanta de 5 km fata de Sutesti. Fata de orasul Braila, sediul judetului se afla la o distanta de 47 km, iar de Ramnicu Sarat la 37 km si de orasul Ianca pana In centrul acesteia la 12 km.
Categorie:   Politica, Stat > Primarii

Data inscrierii: Jun 28, 2011 Clickuri: 9 Cota: 0.00 Voturi: 0
Hot
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

3. Primaria Scortaru NouDin punct de vedere geo-morfologic, comuna este situata in Campia Siretului inferior, iar din punct de vedere geografic in nordul campiei Baraganului.
Categorie:   Politica, Stat > Primarii

Data inscrierii: Jun 28, 2011 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

4. Solutii pentru orientare urbana - Urbanizare StradalaOferim solutii avansate de sisteme pentru orientare urbana cum ar fi: placi de strazi, numere postale, placi de parcare, placi indicatoare, placi de inmatriculare pentru vehicule cu regim special cum se inregistreaza la primarie.

Produsele noastre sunt atent finisate se fac in mare parte din aluminiu tratat special pe care vopseaua de fond se aplica practic din turnare. In functie de cerinte, palcile noastre se pot livra cu un start suplimentar de lac protector pentru o rezistenta marita la intemperii.

De asemenea oferim si o gama foarte mare de inscriptionari in cadrul actiunilor care se desfasoara intr-o localitate precum sageti indicatoare pentru sectia de votare, diverse panouri si banere, aplicarea de folie autocolanta reflectorizanta sau simpla direct pe vehicule, vitrine, diverse obiecte, inscriptionari realizate cu folie autocolanta pe diverse tipuri de suport: Poliplan, Plexigalss, Forex, otel sau aluminiu vopsite in camp electrostatic.
Categorie:   Comert, Servicii > Servicii publice
Utile
Politica, Stat > Primarii

Data inscrierii: Apr 23, 2012 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

5. PerisPeris se afla in nordul judetului Ilfov si este resedința comunei cu acelasi nume:PERIS
Categorie:   Politica, Stat > Primarii

Data inscrierii: Jun 19, 2012 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

Salt la categorie:Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS