Inscrieti-va la aceasta categorie

Top > Societate, Cultura > Filme  

Linkuri
Sorteaza dupa:
21. Mihai Stan - cameraman nunta, botez, serbare, evenimentCu peste 7 ani de activitate in domeniul filmarilor video profesionale, cu aparatura profesionala de cea mai buna calitate, va pot oferi cele mai bune servicii de filmare video profesionala!

In calitate de cameraman, scopul meu este sa aveti o inregistrare video de calitate de care sa va puteti bucura o viata intreaga.

Orice eveniment important din viata noastra precum nunta, botezul, banchetul sau alte evenimente deosebite pentru noi merita imortalizatate atat pe video cat si fotografic ca peste ani de zile sa iti poti aduce aminte de toate aceste momente fericite. Daca esti de acord cu mine atunci sunt convins ca ne vom intelege perfect.

Servicii oferite atat in Brasov, Bucuresti si imprejurimi. Ma deplasez in orice oras din Romania, dar si in strainatate.

Keywords: cameraman, filmare profesionala, filmari profesionale, filmare nunta, filmare botez, filmare banchet, filmare serbare, filmare eveniment, filmare video
Categorie:   Utile > Diverse
Comert, Servicii > Consultanta
Societate, Cultura > Filme

Data inscrierii: Jul 6, 2011 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

22. romantici.org - mereu onlinechat linistit, placut, pentru divertisment in timpul liber. Admin prezent mereu, avem umor, muzica buna (disco, pop, rock…classic), conversatie (taifas), download filme si muzica. Suntem prieteni si romantici!
Categorie:   Divertisment > Muzica
Divertisment > Umor
Societate, Cultura > Filme

Data inscrierii: Aug 3, 2011 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

23. Trailero - subtitrăm pe limba taTrailero este creat pentru vizionarea trailerelor subtitrate ale filmelor care rulează pe ecrane sau cele care vor urma să apară în câteva luni. Veți putea găsi trailere subtitrate ale jocurilor de ultimă generație și nu numai. Prin intermediul site-ului nostru veți putea urmari aceste trailere subtitrate exclusiv in limba română.
Categorie:   Divertisment > Cinema
Societate, Cultura > Filme
Divertisment > Jocuri

Data inscrierii: Sep 1, 2011 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

24. Stiri vedeteSite cu stiri zilnice despre vedete, moda, filme, seriale si muzica.
Categorie:   Mass-Media
Mass-Media > Agentii de stiri
Societate, Cultura > Filme

Data inscrierii: Oct 24, 2011 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

25. Inchiriere echipamente digitale REDVa propunem inchirierea de echipamente digitale RED : camere cinematografice Red Scarlet si Red Epic, precum si accesorii pentru camere digitale. Pentru a completa oferta noastra va propunem si servicii pentru cinematografie digitala 4K: DIT, encodare DCP.
Categorie:   Societate, Cultura > Filme

Data inscrierii: Jan 23, 2013 Clickuri: 5 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

26. Vizioneaza cele mai cautate filmeIn cazul in care vrei sa vezi un film bun la o calitate deosebita, cea mai buna solutie in acest caz este sa mergi la mall-ul din centrul orasului Pitesti. In cazul in care vrei sa stii sigur la ce film sa mergi, nu trebuie decat sa urmaresti site-ul si sa alegi filmul preferat pe care vrei sa-l vezi la cinema.
Categorie:   Societate, Cultura > Filme

Data inscrierii: Apr 9, 2015 Clickuri: 0 Cota: 0.00 Voturi: 0
  Publicatii membri Cota vizitatori Google PageRank

Pagini: [< Anterior] 1 2 3

Salt la categorie:Home      Ultimile listari      Hot links      Cele mai votate      Alegerea editorilor      Adauga un site      Actualizeaza site      Obinere cotare      Listari preferentiale      Contact      Parteneri: Jocuri   Okay.ro   Backlinks.ro
 
© Copyright 2007 SEOportal.ro .Toate drepturile rezervate.
Valid XHTML 1.0 Transitional   Valid CSS